Предлага за
50 лв.

100% органичен тор концентрат от биохумус

Обява №64880

Оптимизирайте производството си с нашият богат на макро и микроелементи 100% органичен тор концентрат. Органичният ни тор концентрат от биохумус предоставя оптимално балансирано снабдяване с хранителни вещества и стимулира кореновата система на градинските растения, осигурявайки им здравословен растеж и висока устойчивост към стресови условия.

Биофорс – за пълноценно хранене, ефективност, растеж и високи добиви!

Биофорс - 100% органичен концентрат от биохумус съдържа всички лесноусвоими макро и микроелементи в голяма концентрация нужни за развита и здрава вегетативна маса - листа, корени и стъбло, за ускорен растеж и висок добив. Биохумусът е полезен за почвата и насажденията със своето богато съдържание на калий, азот, фосфор, калций, магнезий, желязо и др.

С използването на Биофорс ще намалите негативното въздействие от продължителното внасяне на химически торове върху почвата и растенията.

Биофорс е продукт за органично торене, който е одобрен и приложим по Екосхема 3 ( ЕКО СХЕМА ЗА ЗАПАЗВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПОЧВЕНИЯ ПОТЕНЦИАЛ - НАСЪРЧАВАНЕ НА ЗЕЛЕНО ТОРЕНЕ И ОРГАНИЧНО НАТОРЯВАНЕ )

Цени с ДДС: 10л. - 75лв. | 5л. - 40лв. | 2л. - 20лв. | 1л. - 12лв.

Промоция! 5л. +2л. за 50 лева

Последни новини