Предлага за
141,720 лв.

ПРОСТОРЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в БУТИКОВА СГРАДА С АКТ 14 в кв. Любен Каравелов, гр. Хасков

Обява №64865

Агенция за недвижими имоти “МИРА” предлага за продажба ПРОСТОРЕН ДВУСТАЕН АПАРТАМЕНТ в БУТИКОВА СГРАДА С АКТ 14 в кв. Любен Каравелов, гр. Хасково.

Представяме Ви двустаен апартамент ново строителство, разположен в малка бутикова сграда в кв. ”Любен Каравелов”, Апартамент № 1 с площ – 72,46кв.м.

Етаж - 1-ви жилищен /2-ри реален/ от 3

Изложение - Запад/Север

Вътрешно разпределение:

- Антре/коридор;

- Хол/всекидневна с кухненски бокс с излаз към тераса;

- Спалня с излаз към тераса;

- Складово помещение;

- Баня с тоалетна.

Възможност за закупуване на закрито паркомясто на цена 10 000 /десет хиляди/ евро. Местоположението на сградата е много удобно - в непосредствена близост е до парк Кенана, Средно училище ”Васил Левски”, пешеходно разстояние от центъра на града. Районът е престижен и предпочитан за живеене, благодарение на отличните си комуникации и удобства. Достъпът до всички точки на града е бърз и лесен. В изпълнението на проекта е заложено на висок клас материали и техники, с внимание към енергоефективността. Сградата е разпределена на сутерен за паркоместа, търговска площ на партерно ниво и 3 жилищни етажа с общо 9 функционални апартамента. Имотите се предлагат качествено завършени по Български Държавен Стандарт. Екипът ни категоризира този имот като ТОП. СГРАДАТА Е С ОТЛИЧИТЕЛЕН ДИЗАЙН, модерна архитектура и високо качество на изпълнение. Предлагат се гъвкави схеми на плащане и преференциални условия за банково кредитиране.

Последни новини