'Карибски пирати' продължават без Джони Деп

Джони Деп прекратява участието си в приключенската поредица „Карибски пирати“, обяви един от сценаристите - Стюърт Бийти пред „Дейли мейл тв“.

В интервюто си коментира, че Джони Деп е имал голям успех и е превърнал този персонаж в свой. „Това е нещото, с което стана най-известен“, допълва той. Причината да напусне поредицата обаче не се съобщава.

Последната роля на Деп като Капитан Спароу е в „Карибски пирати: Мъртвите нищо няма да разкажат“ от 2017-а. Той започва тази своя кариера преди 15 години.

„Карибски пирати“ ще продължи и с нови сценаристи. Това ще бъдат авторите на двата филма „Дедпул“- Рет Рийз и Пол Уърник.

Кариерата на Джони също продължава. Феновете му ще могат да му се насладят в друг франчайз – „Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд“, където той ще се въплъти в тъмния магьосник Гелърт Гринделвалд, основен персонаж в историята на Дж. К. Роулинг.

Актьорът наскоро беше заобиколен от неприятности. Бившата му съпруга го обвини в домашно насилие, а бившите му охранители - в лоша работна среда. През юли Деп бе съден и за удар, който нанесъл на друг актьор по време на снимките на филма му за убийството на рапъра Ноториъс Би Ай Джи. Месец по-късно продукцията бе отложена и все още няма премиерна дата.

Източник: offnews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини