32 °C

Оргонитът – трансформатор на енергия

  • 04-04-2019 21:13
  • 2262
  • 0
  • 4
Независимите научни изследвания през годините показват, че електромагнитните сигнали в радиочестотната лента въздействат на човешкото тяло по негативен начин. Всички електрически уреди, мобилните телефони, клетъчните кули и умните електромери увреждат мозъчните тъкани и могат да предизвикат тумори. Според мнението на някои експерти електромагнитното замърсяване е причина за 30 процента от всички заболявания.
Оргонитът е биоенергиен хармонизатор, който изчиства пространството, което обитаваме. Изследванията показват, че той може да неутрализира дори ядрената радиация. За свойствата и ползите от оргонита говорим днес. В студиото гостуват Велизар Рашков и Красимира Лукова.Коментирай

За да добавите коментар, трябва да ползвате браузър с поддръжка на JavaScript или да позволите използването на JavaScript в браузъра си, ако то е спряно.
Впишете се с профила си, за да използвате разширените възможности при писане на коментари!
Captcha изображение
Екипът на Kardjali.bgvesti.NET ви благодари, че използвате кирилица. Отговорността за коментарите е на коментиращите. Сайтът не носи отговорност за коментарите, тъй като модераторите нямат техническа възможност да проверяват коментари 24 часа в денонощието. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от редакторите на сайта при установяването на този факт. Можете да докладвате за нередности и неподходящи коментари с иконата след "Отговор" - "Докладвай за нередност"
Последни новини