Цял Кърджали е на вълна волейбол,фенове потеглиха за Благоевград

Милко Багдасаров

Рано тази сутрин за Благоевград заминаха най-верните поддръжници на  волейболния тим на „Арда”. Те пътуват с два автобуса осигурени от кмета на Кърджали Хасан Азис. И тъй като местата за желаещите да подкрепят любимия отбор не стигнаха мнозина потеглиха с личните си автомобили.

  Ще играем за победа. Девизът ни е „Сега или никога”. Това заяви за Кърджали бг вести президентът на волейболния клуб Милко Багдасаров. Той каза още, че състезателите са в добра форма и няма контузени. Имаме всички шансове да победим Левски. Сега е моментът да грабнем купата. Никога досега не сме стигали на финал, подчерта още Багдасаров.

  Той каза , че никой във волейболната федерация не е очаквал „Арда” на финал.Прогнозите са били в заключителната фаза да играят „Пирин” и „Марек”. Затова срещата е насрочена да се играе в Благоевград. Разбихме първите четири, учудихме „света”каза още президентът на волейболния клуб. Той призова кърджалийци да седнат пред телевизорите в 17,30 и да викат за любимия отбор. Цял Кърджали е на вълна волейбол, сподели Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини