Ани Салич не искала Юксел Кадриев на екран

Водещата се опасявала, че все още не може да разчита на кондицията пред камера в директен ефир на оперирания от дискова херния колега.

Неврохирургът, оперирал преди седмица водещия на БТВ Новините Юксел Кадриев, потвърди, че пациентът му е оздравял, пише в. "България днес".

"Ще го видите съвсем скоро на екран", казва д-р Владимир Пранджев. Юксел обаче изпитвал мъка да се върне пред камерата заради сценична треска. Причината да не го виждаме в новините до Ани Салич е, че тя все още не може да разчита на кондицията на Юксел пред камера в директен ефир, шушукат в екипа на БТВ Новините.

Преди 4 години водещият пак бил повален от дискова херния, но от другата страна на гърба. Предния път Кадриев страдал цяла година след операцията и половината му гръб бил парализиран. За щастие, сега лечението му се оказало по-кратко и той беше изписан броени дни след операцията.

След свалянето на Юксел Кадриев от екран много от колегите му решили, че водещият не е болен, а причината са скандалите със съпругата му Бонка за малката им дъщеря Габриела и миналото на новинаря, от което изплува снимка как той яде мръвка от устата на мъж.

Източник: novini.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини