Ани Цолова: Виктор е скрита лимонка

Ани Цолова призна, че в началото колегите им били убедени, че с Виктор Николаев щели да се изпокарат. Изглежда ли им твърде неподходящи за тв тандем. Макар на зрителите понякога да им се струва, че Виктор е малкото моме, което е под непрекъснатия контрол на орлицата Ани, това не е съвсем така. Двамата са намерили точния баланс в отношенията си и се радват на ползотворно сътрудничество.

Ани Цолова споделя, че колегата й се променя, когато са в ефир и сякаш е оперирал чувството си за хумор. Ставал сериозен и дисциплиниран, а шегите оставял за паузите. Водещата го определя като “скрита лимонка”, а Виктор й връща “жеста” и разкрива, че имала своите емоционални моменти. Той обаче бърза да добави, че колежката му не е лишена и своите плюсове.

Ани Цолова разкрива, че има по-особен ритъм на живот. Лягала си в девет часа и ставала в четири. Вече не купонясвала, защото работата й налагала ограничения. Тъй като съпругът й е оператор в същата телевизия, двамата се разбират и съжителстват в хармония.

Виктор прави планове за почивка през лятото и вече е накарал Ани да си разпределят времето. И двамата не искат да се ровят в личния им живот. Водещата няма никакво намерение да прави от сина си медийна звезда, пише “Блиц”.

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини