Нова "Фейсбук" гавра с Плевнелиев

Поредна подигравка с президента Росен Плевнелиев се върти от около седмица в социалната мрежа "Фейсбук". В основата на сатиричното изпълнение е категоричният отказ на първата дама Юлияна да се появи публично до съпруга си след встъпването му в длъжност, предаде БЛИЦ.

В явен фотомонтаж Плевнелиев е вкаран в излъчваното до неотдавна тв шоу "Стани богат". Без да е отбелязо за каква сума играе, на президента е зададен въпросът "Къде се намира жена Ви в момента?" с четири възможни отговора. Сред тях се отличава вариант "С" - "В Twitter".

В споменатата социална мрежа Юлияна Плевнелиева постваше критики към премиера Бойко Борисов, след като именно той назначи съпруга й за министър на регионалното развитие и благоустройството, а по-късно го издигана и за кандидат-президент на ГЕРБ.

Намесата на водещия Ники Кънчев пък намеква, че президентът изпитва трудност да открие съпругата си. Шегобийците са вкарали в устата на г-н "Стани богат" многозначителното предложение "Може би е време да използваме "Помощ от приятел".

От избирането си за президент досега Плевнелиев е подложен на обществен и медиен натиск заради нежеланието на съпругата му да се появява на обществени събития и да бъде публична личност. Нееднократно обаче президентът защити нейния избор и призова обществеността за същото разбиране.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини