Андреа в червено на Свети Валентин

Фолк певицата облече червено каре специално за празника.

Най-сексапилната изпълнителка в поп фолка Андреа се готви за посрещането на празника Свети Валентин повече от ден. Чаровната фолк дива дори запразни още вчера, когато се появи на партито на списание Mr. Big. Кавалер на Андреа за купона обаче не бе половинката й Кубрат Пулев, който вероятно й подготвя нова изненада, а брат й. Младежът, който от години учи в чужбина и рядко се прибира у нас, очевидно бе много горд да придружи сестра си на светското парти, пишат от blife.bg.

Самата фолк певица сподели, че двамата обожават да посещават заедно купони, но за съжаление нямат възможност твърде често да се отдават на хобито си, тъй като брат й уми извън страната. Той от своя страна не скри, че много се радва на успеха на сестра си, но за разлика от останалите не я приема като звезда. „Много се гордеем с нея, но аз я приемам като сестра ми Теодора, не като Андреа. Тя е моята кака”. коментира той.

По повод номинациите за певица на годината Андреа откровено призна, че те въобще не я вълнуват. Сексапилната изпълнителка е категорична, че проектите, които прави и любовта на феновете й са много по-важни отколкото поредната прашна статуетка. А във връзка с посрещането на Свети Валентин тя призна, че все още с Кубрат не са решили къде да празнуват. Въпреки това вече е настроена празнично и дори носи рокля в червено.

Източник: kliuki.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини