„Кафе с презерватив” за любителите на сутрешния секс в Кърджали

БЧК осигурява презервативите

Ако сте млад човек и обичате сутрешния секс, то неминуемо ще ви изненадат рано сутринта с презерватив в някое от кърджалийските заведения. Младежи- доброволци на Червения кръст раздават предпазни средства в рамките на кампанията „Любовта в света на изкуството”. Тя ще продължи до 17 февруари и е посветена на Деня на влюбените свети Валентин. Целта е да се разшири достъпа на младите хора до качествени услуги в областта сексуалното и репродуктивно здраве, поясняват от Регионалната здравна инспекция и Българския червен кръст,които са инициатори на кампанията.

 Раздаваме презервативи и брошури в 7 заведения на областния център, каза за Кърджали бг вести Пепа Чолакова, която завежда младежките дейности в областния съвет на БЧК. Тя подчерта, че вниманието е насочено към заведенията, в които ходят ученици и студенти. Акцията е наречена „Кафе с презерватив”.

 Освен на пръв поглед забавните инициативи има и сериозни мероприятия. В Езиковата гимназия лекция на тема „Сексуалното здраве и сексуалната култура сред подрастващите в област Кърджали” ще развие шефът на многопрофилната болница д-р Тодор Черкезов.

Георги Кулов

Свети Валентин срещу Трифон Зарезан
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Случаен виц

Последни новини