Зловещо, записаха звука на апокалипсиса, изследват го

Зачестилите аудио записи на особени шумове вдигнаха дори учените на крак, започват да изследват т.нар. звук на апокалипсиса

Звукът на апокалипсиса? Възможно ли е? Дали наистина съществува? И как би звучал краят на света? С наближаването на 21.12.2012 г. все повече се множат конспиративните зловещи теории по форумите.

Странни обекти в небето, странни звуци, идващи от небето, странно небе… За повечето явления учените имат логично обяснение, за други – не. Зачестилите аудио записи на особени шумове обаче вдигнаха дори учените на крак и те започват да изследват т.нар. звук на апокалипсиса.

С наближаването на 21.12.2012 г. все повече се множат конспиративните зловещи теории по форумите

В интернет има редица видеа и аудио записи на този странен шум, който сякаш идва от небето. Някои хора го определят като мощен тътен, други – като бучене, подобно на ядрен взрив, трети просто казват, че това е звукът на апокалипсиса.

Едно от най-популярните видеа е заснето в Коста Рика и взриви социалните мрежи с различни теории. Властите така и не са излезли с официално становище откъде идва мистериозният звук, но със сигурност не е нито вятър, нито шум от океана. Чувал се е в абсолютно цялата страна.

По-долу сме ви прикачили видео със зловещ звук, записан в Украйна – Киев. Потребителят, качил клипа, предупреждава, че напоследък се появяват много записи на изкуствено създадени шумове. „Това видео е автентично и е предадено за изследване”, уверява авторът. В средата на клипа ще чуете и руска реч – разговор между майка и дъщеря, които коментират страшния звук на апокалипсиса.

razkritia.com

Източник: razkritia.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини