Силвия Кацарова за Сани: Проклета да е!

Александра от Х фактор сама се надяна на българската туркиня Силвия Кацарова, като на всеослушание заговори, че се е вмъкнала в любовен триъгълник с Макс и Теди.

Разкритията на бисексуалната Сани Алекса от музикалното риалити Х фактор за това, че познава и женските ласки, а и че е способна да прави секс с женени мъже, изненада всички.

Потърпевшата Теди Кацарова, чийто бивш съпруг ненадейно влез в списъка на палавата певица, реагира сравнително спокойно. Това се обяснява с факта, че Теди е млада и модерна жена, с добри обноски и с още по-добри възможности да се вреди не с една и две интимни връзки.

За разлика от нея, майка й – Силвия Кацарова – се оказала пределно разстроена, много повече дори от щерка си, пише kliuki.bg.

Известната от близкото минало естрадна певица Силвия Кацарова дарила хлевоустата Сани с една тлъста турска клетва. Майката побесняла след като научила, че Сани се е въргаляла в кревата на финландския съпруг на дъщеря й Теди Кацарова.

``Проклета да е``, повтаряла оттогава насам възмутената родителка и обяснявала постъпката си така: ``Най-обидното е, че тази никаквица, тази парцалеса, признава, че са правили секс със Макс, мъжа на дъщеря ми, докато Теди още имаше сключен брак с него``.

Източник: Пиконтно бг

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини