Поледица скова Кърджали,снегорин закъса до складовете

Кърджали осъмна със заледени тротоари.  Хората трудно се добраха до работните си места в поледицата. Единици бяха собствениците на офиси, магазини и заведения, които почистваха тротоарите отпред. Към десет часа слънцето напече и снегът започна да се топи. Силите на фирмите по чистотата бяха хвърлени в опит да се разчистят главните улици. Основно се разсипваше сол. Снегорин закъса снощи до складовете на търговията и запречи движението. Екип го измъкна с теглич.
  Екипи на „Озеленяване ,чистота и благоустройство” от снощи са извадени за да чистят улиците на Кърджали. Много от хората не са прибирали в домовете си цяла нощ. По централните улици се разхвърля сол. Работи се в централната зона около мостовете. От фирмата се грижат и за снегопочистването на селата Повет,Панчево,Зимзелен.
От „Титан-Клинър” съобщиха, че работят от 0 часа. Хората им са по улиците. Изчакват действието на солта, за да пуснат снегорините да изчистят до асфалт. Пускаме 50 работници да се справят с поледицата по тротоарите, обещаха от фирмата. Ще чистим до плочки,врекоха се от ръководството на „Титан- Клинър”.
Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини