Емануела пак излъга!Твърди,че я канят в „Отплата”

певицата не е получавала покана за участие, сценаристите прослушвали единствено Емилия
Емануела пак излъга. Синеокото изкушение на „Ара“ се похвали преди време, че е получила покана да участва в новия филм на Нико Тупарев „Отплата“, но е отказала, защото била второстепенна. От екипа на предаването обаче, твърдо отричат да са прослушвали брюнетката, както и да й предлагат роля.
„Преговаряли сме единствено с артисти на „Пайнер“ и се спряхме окончателно на Емилия“, заявиха от екипа на предаването. Новата крими поредица ще тръгне в ефира на Нова телевизия през март, пишат от електронното издание hotnews.bg.
Според запознати фолк певицата отдавна се натиска за някоя филмова роля и не би отказала дори да я поканят за статистка, само и само да се появи на екран. Според тях е много по-вероятно Емануела да се предлага сама за участие във филми, вместо сценаристи и режисьори да предлагат на нея. Преди три години изпълнителката се изяви на малкия екран с малка роля в сериала на Слави „Къде е батко“, но актьорската й кариера доста бързо залезе. Но като се има предвид таланта й да плете интриги и да лъже, обаче със сигурност доста успешно ще се изяви в поредната родна сапунка, особено ако я изберат за някоя отрицателна роля.
 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини