Вежди Рашидов: Основната ми грешка е, че станах министър

Културният министър Вежди Рашидов смята, че най-голямата грешка, която е направил е да се съгласи да стане министър. Рашидов направи признанието пред съпругата си Снежана Бахарова в предаването на Лора Крумова по БТВ.

“Не мога да се отърсвам от проблемите в министерството, винаги си ги нося вкъщи и ги споделям с жена си, не й е лесно. Но най-голямата ми грешка е, че станах министър”, призна културният министър.
“Скоро български филм по този килим няма да мине”, каза Вежди Рашидов по повод на скандала около филма на Мишел Бонев и своето пътуване до фестивала във Венеция.
“Безкрайно обидена се чувствам, че от едно прекрасно интервю отпреди 12 години са извадени думите от контекста и се получи такъв скандал”, каза съпругата на Вежди Рашидов
“Извиних се на хомосексуалните, проблемите в живота ми винаги са идвали от хетеросексуални”, заяви пред БТВ културният министър в присъствието на съпругата си Снежана Бахарова в телевизионното студио.
“Без мое знание списание “Биограф” включва в интервюто ми въпрос и отговор от друго мое интервю, дадено пред авторката преди 12 години. Тогава съм бил много по-млад и като свободен творец по определен повод съм казал думи, които са предизвикани от друга ситуация.
”Пришити към днешното интервю, тези думи не изразяват моето реално отношение към правото на хората да бъдат различни. Затова поисках извинение и то беше прието от хомосексуалните”, каза вежди Рашидов.

Блиц

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини