Хвани си кака да те отрака

Да си хванеш готина мацка на твоите години вече е демоде, умните мъже се целят на високо, особено тези, които искат да се отъркат у дамите от нашия "елит"

Хвани си кака да те отрака" е девиза на родните гъзари и тези, които се опитват да им подражават. Много са примерите и в родния шоубизнес, където може да засечем двойки с малка или драстична разлика в годините. Иначе доскоро да си хванеш мъж на преклонна възраст беше запазена марка на много от светските персони у нас и по света.

Нека да преброим тези, които се утешават при кака!

Албена Михова и Тома от „Мюзик айдъл 2"

Любовта между актрисата и прохождащия певец пламна зад кулисите на тв шоуто „Великолепната шесторка" по бТВ. От тогава двамата са не просто неразделни, но и не изпускат удобен момент да се нацелуват продължително пред погледите на журналисти и светски персони.

Поне така се случи на едно от последните им появявания на подобен род сбирки. Младият изпълнител изяде червилото на Албена, която отдавна е минала 30-така, а тя му отвърна със същата страст, държейки се като прясно влюбена хлапачка. Михова нито за миг не изпусна от погледа си крехкото агънце, което не се случва за първи път.

Въпреки искрената им любов, злите езици не спират да повтарят, че Тома е с Албена заради материални облаги. Актрисата не само му купила кола, но и го издържала като негова майка. От своя страна пък Тома се проявявал като грижовен баща (по-скоро батко) на сина й.

Елена Петрова и Светльо

Къдрокосата актриса от „Стъклен дом" напоследък не присъства особено в жълтите хроники. След като стана ясно, че Елена Петрова поддържа връзка с млад оператор от бТВ на име Светльо, сякаш личният живот на иначе женената Елена Петрова остана някак безинтересен.

Искрата между двамата пламнала на работното място. По това време Елена водеше предаването „Денсинг Старс".

Актрисата дълго пазеше в тайна връзката си с 9 години по-младия от нея Светльо, но след като всичко излезе на яве, двамата не се крият. Те не спестиха авантюрата си и пред доста по-възрастния съпруг на Петрова, който след като видя техни папарашки снимки в пресата, подаде молба за развод. Заради изневярата си, талантливата актриса бе застрашена да се раздели и с двете си деца.

За щастие съдбата беше на нейна страна и бесният й гръцки съпруг прецени, че не е нужно да вггорчава живота на бившата си любима.

Гала и Стефан

Водещата на предаването "На Кафе" Гала се е побъркала на тема сватба и деца, шушукат хора от екипа на предаването й. Както е известно, тя има двегодишна връзка със значително по-младият от нея Стефан, който има собствен бизнес.

Напористата блондинка непрекъснато му правела намеци, че е време двамата да узаконят връзката си и да си имат общ наследник. Гала била притеснена от напредващите й годинки и непрекъснато му натяквала, че трябва в най-скоро време да забременее. Тя крояла планове за голяма, тузарска сватба, на която да покани освен близки и приятели, но и видни светски личности.

Но, дали мечтите й ще се сбъднат или ще останат в сферата на фантазиите... предстои да видим.

"На шега, на майтап... Станаха си 7 години, откакто сме с моя мъж... Много, бе!", написа Венета Райкова в личния си профил във Фейсбук неотдавна.

Любовната история на водещата на "Горещо" с Тихомир започва след края на "Биг брадър" през 2004 г., в което издание той участва. Тогава от Къщата той призна, че я обожава тайно, а тя му прати чорапа си като подарък за Коледа.

Дваматасе срещнаха, след като Тишо излезе от шоуто. Първата им среща е на Нова година и продължава 12 часа - до 8 сутринта. Годежният пръстен идва 4 месеца по-късно, а след това двамата се женят импулсивно, докато се връщат от почивка от Троянския Балкан. Сега, 7 години след това, те са все така импулсивни и влюбени и се радват на сина си Патрик.

Деси Банова и Ивайло

Деси Банова, която роди малката Йоанна преди месеци, доскоро вярваше, че семейното щастие може да съществува и без сватба - макар и да се заричаше, че няма да забременее преди да се омъжи! Двамата с приятеля й, с когото са заедно от няколко години, решили, че са щастливи без да подписват, каквото и да е било. Той обаче приятно я изненадал, поднасяйки и изискан и стилен пръстен с диамант, с което всъщност намекнал, че иска да я заведе пред олтара.

Деси призна, че сватбата е мечта за почти всяка жена, затова не крие, че се чувства щастлива от предложението. Според клюките Деси решила да организира всичко сама за сватбата. Преди време къдрокосата водеща отвори своя сватбена агенция и е твърде вероятно да се довери на себе си и малкия си екип, за да изпипа всеки детайл по тържеството.

Деси и Ивайло все още не знаят на коя дата точно ще се бракуват, но мислят да е в края на пролетта или началото на лятото тази година.

Нина Николина и Максим Попов

Нина Николина се кротна в тихата и семейна обстановка на милионерския син Максим Попов. След като го опознала певицата просто му казала "Ти" ще бъдеш мъжа на живота ми. След повече от 4 години заедно, влюбените се сдобиха и с наследник - малката Валентина се роди на 17 януари миналата година.

В момента Нина Николина е "на седмото небе", защото до себе си има младо и "въшливо" с пари гадже, малка принцеса и като за капак на всичко - успешна кариера.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини