Портиерът на община Ардино спечели плазмен телевизор от томболата на супермаркет

Гюнер ШЮКРИ

Портиерът на община Ардино Ейваз Сапунджиев спечели плазмен телевизор от новогодишната томбола на местния супермаркет „Панорама”. Наградата бе връчена от собственика на магазина Турсун Мехмедов. Много съм щастлив. Това е голям късмет, но не очаквах, че от всички клиенти точно аз да спечеля. Преди това никога не бях печелил нищо от подобни игри. Имаме вече два телевизора вкъщи. Така всеки от семейството ще може да гледа любимите си програми и предавания, каза развълнуван щастливецът Ейваз Сапунджиев. Той сподели още, че всеки ден пазарувал от супермаркета всички необходими хранителни продукти за вкъщи.
В новогодишната томбола са участвали над 60 клиенти, които са направили над 70 лева оборот от супермаркета за един месец. Магазинерът Сунай Халилов уточни, че всеки месец раздават големи награди за най-редовните клиенти.
Супермаркет „Панорама” е открит преди една година, но въпреки това вече е привлякъл голям брой клиенти от града и околните села благодарение на огромното си разнообразие от артикули, на достъпните цени и на високото качество на стоките.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини