Ирина от Кърджали,чийто апартамент изгоря заживя при Георги Гергов

Семейство Маринови от Пловдив, чието жилище изгоря в Пловдив се нанесоха във временно осигурения от Георги Гергов апартамент в квартал Кършияка, пише "Под тепето".
Усмивките са се върнали на лицата на Трендафил и Ирина, и децата им Симеон и Катрин. Те отново са заедно под един покрив, въпреки, че не са у дома си.

Фамилията вече се е нанесла в осигурения от Георги Гергов апартамент в квартал Кършияка. Само до преди ден 8-годишният Мони и 2,5-годишната Катрин бяха при близки в Кърджали, откъдето е Ирина. Очите на децата били постоянно насълзени от случилото се. Хлапетата тъгували и заради липсата на баща си, който денонощно работил в изпепеленото жилище на семейството на бул. «България“.

Няколко души търсят работа на Ирина, докато Трендафил постоянно е на мобилния си телефон в разговори с добри сърца, откликнали на кампанията на "Под тепето" и след репортажи по другите медии.

"Столична фирма прати екип до Пловдив, който да вземе мерки за нова кухня на фамилията. Обещали и обзавеждане за детската стая. Чувстваме се толкова обичани и с толкова много приятели", видимо по-спокоен е Трендафил.

"Дертовете още са много, но с всичката човечност около нас вече вярваме, че няма неразрешими проблеми", категоричен е Трендафил
BLITZ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини