Касапин открадна кръста с бой. Вестниците в събота

„Труд": Наши войници пазят израелци

Няма сигнал с конкретна информация за готвен атентат в България. Израел бил разтревожен от подозрителен пакет в автобус, който трябвало да превози от Турция в София израелски туристи. Това бяха успокоителните послания от Израел и България.
"Харесваме Банско и трета година сме тук на ски. Ние много-много не се впечатляваме от заплахите на "Хизбула", заяви израелска туристка пред "Труд".
50 полицаи обикалят в момента курорта, а още 80 ще пристигнат в края на месеца.

„Новинар": Ромските босове остават на топло

Състав на Софийски районен съд остави в ареста Васил и Георги Горанови и Любомир Илиев. Съдебният състав прие, че може да се обоснове предположение, че тримата са подготвили три убийства - на Христо Върбанов-Папата, Цветелин Кънчев и прокурора Олег Янев. Съдията по делото отчете, че няма опасност обвиняемите да се укрият, но пък има опасност да извършат ново престъпление, както и да въздействат на свидетели и да унищожат доказателства. Голямо значение има и обстоятелството, че сред готвените убийства е и това на висш прокурор и други представители на властта.
Мярката за неотклонение подлежи на обжалване в тридневен срок пред Софийски градски съд.

„24 Часа": Разпродават пивоварната и имоти на Мишо Бирата

Пивоварната "Леденика и ММ" и имоти за 6 млн. лв. на покойния Михаил Михов, известен като Мишо Бирата, ще бъдат разпродадени за покриването на дълговете на бизнесмена.
От съобщение в Търговския регистър става ясно, че пивоварната е заложена срещу кредит в СИБАНК и тя е пристъпила към усвояване на залога. От банката отказаха да съобщят какъв е дългът. Заложени са машините на пивоварната и марките бира "Леденика" и ММ.
Имоти за 6 млн. лева пък е запорирал съдия-изпълнител в Русе. Сред тях са хотел "Дунав плаза" и бившата резиденция на Тодор Живков "Липник" край града. Причината за запора е заведено дело от Банка ДСК срещу "Хотел мениджмънт", чието притежание са имотите.

„Стандарт": Касапин открадна кръста с бой

Касапин открадна кръста на Богоявление. Юмручната схватка се разигра в ледените води на река Джерман. Ритуалът на Йордановден за малко не подпали нова, този път водна дупнишка Катуница. Група роми нападнаха 26-годишния Виктор Георгиев в момента, когато той успя да хване разпятието. Тайфа от 30 мургавели от махала "Каваклия", които също се хвърлиха в надпреварата, го яхнаха във водата и започнаха да го налагат с крошета.

„Дума": Снегът блокира коли в Ловешко

Коли закъсаха заради обилния снеговалеж в Ловешко близо до Троян. Заради натрупалия се сняг в областта временно бе затворен за движение проходът "Беклемето". Проходът Троян-Кърнаре бе затворен за целия зимен сезон. От КАТ съветват шофьорите да използват маршрута по автомагистрала "Хемус" и "Витиня" през Ботевград или през Прохода на републиката.
На първокласния път Е-79 в района на Кресненското дефиле се свлече земна маса. Опасност от падащи камъни има по пътя Банско-Гоце Делчев, предупреждават от пътната полиция в Благоевград.

 

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини