Ардино с голяма медийна популярност за 2011

Община Ардино е намирала най-много пъти място в националните медии през изтеклата година, сочи анализ, публикуван от сайта PR in Bulgaria.

През изтеклата година са били публикувани общо 1 360 информации, репортажи и други материали за Ардино. Само през последния месец на годината – декември, за Ардино са били публикувани рекордните 230 материала.
Според кмета на общината Ресми Мурад това означава не само прозрачност в работата на местната администрация, но и много добро цялостно презентиране на общината.
Като цялостна визия за посочения период Община Ардино се нарежда на първо място по медийно присъствие в националните медии, измествайки дори областни градове като Кърджали, Хасково и Смолян.
Категоризиран по теми – рейтингът на новините от Ардино изглежда по следния начин. Публикациите със съдържание за кмета на общината са най-много – 147 на брой, но това се дължи най-вече на факта че през изминалата година се проведоха избори за местна власт.
Веднага след това се нареждат информациите по темите спорт и празници, съответно 74 и 57 на брой. На четвърто място са информациите с елемент на превенция в най-различните й форми – срещу насилие, бедствия, аварии и катастрофи. От селата в общината на най-голяма популярност са се радвали до този момент Млечино – 35 и Падина – 12.

Съюз на българските журналисти

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини