Пак нищят дълга за Пазара на производителите

На 29.12.2011 г. от 9.30 ч. в голямата зала на „Бизнес инкубатора” председателят на Общинския съвет на Кърджали  Раиф Мустафа свиква заседание. Според проекто програмата на форума, новоизбраните общински съветници ще  положат  клетва. Предвижда се промени в състава на постоянните комисии, определяне представител на Общински съвет – Кърджали в Общото събрание на Националното сдружение на общините в Република България, приемане на ПУП – Парцеларен план на обект „Ново трасе на пътя до Регионалното депо за управление на отпадъците в гр.Кърджали, кандидатстване по проект: “Интегриран проект за подобряване на водния сектор в гр.Кърджали за  изграждане на ПСОВ .

Участниците в заседанието ще дадат съгласие за  провеждане на обществено обсъждане за гарантиране от Община Кърджали на дълга на „Пазар на производителите – Кърджали” ЕАД към ТБ „Алианц България” АД., както и  за изработване на подробен устройствен план от „Ситигаз България” АД гр. София за промяна на предназначението на земеделски имот в землище Седловина, Община Кърджали.
Местния парламент  ще  приеме на план-сметка за дейностите по управление на отпадъците, определяне размера на таксата за битови отпадъци за 2012 г. и
актуализирана комплексна програма за подобряване качеството на атмосферния въздух в Община Кърджали за периода 2011 – 2013 г. Последно по програмата ще дебатира по  
оптимизиране мрежата от детски заведения на територията на Община Кърджали за учебната 2011/2012 г. и отпускане на парични помощи за лечение на тежко болни лица.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини