4 °C

Наградиха деца, участвали в конкурс за рисунка на тема „Родопска зима”

Рисунка на Алпер Юмер

185 рисунки изпратиха 173 деца от 1-ви до 7-ми  клас от всички училища на територията на община Ардино за участие в конкурс за рисунка на тема „Родопска зима” организиран от хидроенергийна компания „Горна Арда” АД. Вторник в салона на читалище „Родопска искра” бяха отличени 6 деца в две възрастови групи – от 1-ви до 4-ви клас и от 5-ти до 7-ти клас. На първо място в първа възрастова група се класира четвъртокласникът Алпер Юмер от СОУ „Хр.Смирненски” в село Бял извор, а във втора възрастова група на първо място се класира петокласникът Тугай Шериф от СОУ „В.Левски” в Ардино. Двете рисунки ще послужат за новогодишна картичка на ХЕК „Горна Арда”. Победителите и останалите отличени, получиха своите награди (GSM,фотоапарат и музикален плейър) от Вернер Казагранде и Лилия Иванова, представители на Хидроенерегийната компания „Горна Арда”. Всички деца получиха грамота за участие и коледни лакомства.

На церемонията, освен децата, бяха поканени техните родители и учители. Гости на тържеството бяха още кметът на община Ардино Ресми Мурад, заместниците му Неджми Ходжов и Изет Шабан, председателят на общинския съвет Сезгин Байрямов и началникът на отдел „Образование” Бахар Реджебов. Тук беше и Щилиян Узунов, началник на Районното полицейско управление в Ардино.

Преди награждаването на най-добрите автори, встъпителни слова произнесоха Вернер Казагранде и Лилия Иванова. Те споделиха, че са изключително изненадани от голямата активност на ардинските деца. Благодарим ви за прекрасните рисунки. Много трудно ни беше да изберем най-добрите творения. Ако беше възможно бихме определили всички рисунки с първото място. Надяваме се, че един ден някои от вас ще станат известни художници, заявиха организаторите на конкурса.

Церемонията завърши с музикална програма, в която се включиха деца от различни училища на територията на община Ардино.

Победители в категория от 1 до 4 клас:

1. Алпер Юмер – 4 клас, СОУ Христо Смирненски, с. Бял Извор

2. Есин Исмаил - 1Б клас, СОУ Васил Левски, гр. Ардино

3. Стела Узунова - 1Б клас, СОУ Васил Левски, гр. Ардино

Победители в категория от 5 до 7 клас:

1. Тугай Шериф - 5А клас, СОУ Васил Левски, гр. Ардино

2. Анна Хаджиева - 5А клас, СОУ Васил Левски, гр. Ардино

3. Йелдъз Мурад – 6 клас, СОУ Васил Левски, гр. Ардино

Гюнер Шукри

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.01.2021

Хороскоп за Овен

Овен
Нови запознанства и осъществени контакти ще ви насочат в дейност, различна от досегашната. Ако сегашната ви работа не ви удовлетворява финансово или по други причини момента е подходящ да помислите за смяна. Любовни завоевания ще повишат тонуса на романтичните и необвързаните от вас. Честит празник!
27 яну 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Твърде емоционално подхождате към всяко събитие днес и това много ще ви изтощи. Намерете си занимание, което ви действа успокояващо и за което не се изискват прекалени усилия. Това ще ви помогне да възвърнете душевното си равновесие и да успеете да се насладите на днешния ден. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата.
27 яну 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Нуждаете се от повече яснота по въпросите, стоящи на дневен ред пред вас. В тази връзка ще провеждате срещи и ще търсите полезна информация, доближавайки се до целта си. Ще подновите връзката си с човек, който все още ви привлича. Уреждане на юридически и други документи.
27 яну 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Отношенията на работното място постепенно ще се подобряват и ще се почувствате по-добре от това. За други денят ще е делови и напрегнат, но наред с напрежението ще присъства и свежото ви чувство за хумор. Благодарение на непрестанните ви усилия пред вас ще се открият благоприятни възможности за промяна на обстановката.
27 яну 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
По-лесно ще се справите с всичко, което планирате, ако не разпилявате вниманието си в много посоки. Отделете време и за себе си, проблемите, споделени с приятели и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Зимните спортове ще ви донесат много емоции, ако имате страст към тях.
27 яну 2021

Хороскоп за Дева

Дева
От вас зависи дали днес ще се занимавате с обичайните си задължения или с нещо, което ще ви разтовари и ще ви накара да се почувствате като новородени. Ако изберете първото, то направете го така че да не въвличате и околните и да си оставите достатъчно време за забавления и разтоварване. Среща с приятни за вас хора ще направи вечерта ви разнообразна.
27 яну 2021

Хороскоп за Везни

Везни
С изявите си творческите личности ще покажат на света поредното си превъплъщение и вдъхновение за работа. Постигнатото ще ги радва и зарежда с добри чувства. Любовта ви е силна и в името на нея сте готови на жертви. Дано обекта на вдъхновението ви осъзнае това и получите взаимност.
27 яну 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Сговорчиви и дружелюбни сте и съвсем естествено и непосредствено създавате нови контакти. Както в професионален, така и в личен план това ще ви донесе много приятни изживявания. Днес може и да е началото на продължителна интимна връзка с отдавна желана от вас личност. Работата не ви създава допълнителни емоции и като че ли това ви устройва.
27 яну 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Ако се чувствате ощетени от природата за нещо, работете, за да го превърнете в свое предимство. Можете, като не криете притеснението си, а открито го изтъквате, подчертавайки предимствата, които то ви носи. За приятните неща не е нужно да бъдете предупреждавани, те сами ще ви намерят.
27 яну 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
За тези, които са в отпуска денят им ще бъде повече от спокоен. Романтични емоции ще ви спохождат. За деловите представители на зодията - успешни контакти и заслужени положителни оценки от високопоставени личности.
27 яну 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Нищо не ви липсва да получите това, което искате. Достатъчно е да го пожелаете, другото само ще си дойде на мястото. Използвайте силата на разума си и търсете проявление на чистите си мисли, без да се обвързвате със съмнителни хора и условия. Дръзновението ви е вашия печеливш ход днес.
27 яну 2021

Хороскоп за Риби

Риби
Успявате да се справите с всичко, което ви предстои. В напрегнати ситуации проявявате завидно самообладание. Ваш близък ще ви поиска услуга, но най-вероятно ще се наложи да му откажете помощта си. Имате много основателна причина за това и със сигурност ще ви разбере. Нуждаете се от повече движение.
27 яну 2021

Случаен виц

Последни новини