LOVE.NET може да се гледа онлайн

Гледането става в реално време, със стрийминг и може да се спира, връща и гледа повторно през целия период от 12 часа. LOVE.NET ще се гледа онлайн срещу 2,40 лв.

От 18.11.2011 г. хитът на годината LOVE.NET ще може да бъде гледан официално в Интернет, предаде БГНЕС.

Мирамар филм предоставя възможност LOVE.NET да бъде гледан онлайн в сайта www.netcinema.bg. Само срещу сумата от 2.40 лв. всеки може да вземе под наем филма и да го има на разположение за гледане в Интернет в продължение на 12 часа.

Софтуерът и дизайнът на netcinema.bg са разработени по модела на световни сайтове за отдаване под наем и продажба на филми. Гледането става в реално време, със стрийминг и може да се спира, връща и гледа повторно през целия период от 12 часа. Предлагат се всички основни възможности за разплащане – чрез sms, кредитни и дебитни карти, системите e-pay и paypal. Може да се избира и между високо и по-ниско качество на видеото в зависимост от интернет връзката на потребителя.

Известен факт е, че DVD пазарът е изключително свит, вината, за което е хвърляна върху Интернет. Продуцентите на LOVE.NET обаче вярват, че Интернет може да бъде пълноценна нова платформа за нашето кино. И е естествено българският филм за нета да бъде първи в нея. Засега netcinema.bg стартира с LOVE.NET и ако инициативата е успешна, скоро ще предложи и други български филми.

Досега над 200 000 зрители са гледали LOVE.NET в киносалоните – изключително добро постижение, което надвишава големи холивудски продукции. В същото време зрители, които нямат възможност да видят филма в кината, постоянно задават въпроси как могат да получат достъп до него. Дори на официалния Фейсбук профил на филма често се задава въпросът "откъде мога да го дръпна?", като че ли това е нещо съвсем редно и нормално. С онлайн разпространението на LOVE.NET продуцентите предлагат още една възможност: да спрем да бъдем пирати и да подпомогнем българското кино.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини