Секс стачка завърши с 57 км нов път

Секс стачка в Колумбия се увенча с успех, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

Не е ясно колко жени от отдалечения град Барбакоас, в югозападната провинция Нариньо, са се включили в този необичаен протест, а и това няма как да се докаже.

Факт е обаче, че стачката е постигнала своята цел, защото властите се съгласили да асфалтират 57-километрова пътна отсечка, свързваща града с население от 35 хиляди души с провинциалната столица Пасто.

Военни инженери започнали работа във вторник. Асфалтираният път ще съкрати пътуването от Нариньо до Пасто с поне шест часа.

Макар че няма как да се докаже, че стачкуващите жени наистина са лишили своите половинки от любовни игри, кметът на Барбакоас Хосе Арнулфо Пресиадо съобщи пред АП, че ще се подложи на тест с детектор на лъжата, за да докаже, че протестът е бил действителен.

„Съпругата ми спеше в друга стая по време на секс стачката“, обяснява той.

Това не е първото прибягване до тази форма на протест в Колумбия. През септември 2006 г., нежните половинки на членове на банда в един от градовете с най-много убийства в страната – Перейра, обявиха "стачка с кръстосани крака", за да принудят мъжете си да прекратят кръвопролитната гангстерска война.

Само 10 дни по-късно протестът дал ефект и жените прекратили своя протест.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини