Деми Мур и Аштън Къчър се разделят?!

Деми Мур и Аштън Къчър са на прага на развод, гласи последната клюка отвъд Океана. Причината се крие в 17-години по-младият от Деми Аштън, който постоянно изневерявал на своята по-възрастна половинка.

До скоро актрисата си затваряла очите, но напоследък положението станало непоносимо.

Миналата година млада брюнетка на име Бритни Джоунс призна пред сп.Star, че Аштън е изневерил на жена си с нея. В доказателство тя предостави sms-и, получени от актьора. Публично Къчър отрече и заплаши да съди Бритни, но така и не го направи.

Заради еуфорията около ролята му в "Двама мъже и половина" изневярата беше изтикана на заден план. Това обаче не означава, че му се е разминало.

Според сп. Star отношенията между доскорошните съпрузи за пример са крайно обтегнати. Документите им за развод вече са готови, а сумата която ще разделят е близо 300 млн. долара.

Американските медии коментират, че Деми изглежда много отслабнала и бледа напоследък, причина за което са проблемите със съпруга й. Тя стана на 49 г. през ноември и най-вероятно и това действа страстоубиващо за 32-годишния Аштън. Още повече, че той в момента е на върха на славата и може да има всяка жена, която пожелае.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини