БСП откри кампанията с "матифестация" в Смолян

БСП стартира предизборната си кампания в община Смолян с "манифестация" по главната улица на града.

Кандидатът за кмет Дора Янкова и цялата листа на левицата от 29 кандидати за общински съветници преминаха през пешеходната зона в търговския център. В колоната се включиха и кандидатите за селски управници в десетте села на общината.

След многократни поздравления с хората по улиците, партийното шествие се спря пред сградата на общинската администрация за обща снимка.

По-рано по покана на Младежкото обединение на БСП,  Дора Янкова и кандидатите за общински съвет и кметсове се срещнаха с младежкия партиен актив на левицата в Смолян.

  Всеки получи по една червена роза с послание, звучащо като рефрена от градския химн на социалистите "ЕДна българска роза". Младежите социалисти им пожелаха никога да не забравят трите основни  стълба – свобода, справедливост, солидарност.  

Зам.-председателят на организацията Костадин Калафиров заяви, че успехът не е като шестицата от лотарията.

Според младите социалисти партията има най-добрите кандидати, с най-важните качества- желание за развитие, работа, подкрепа на гражданите и солидарност.

Преди официалното откриване обаче, Дора Янкова получи напътствия от най-близкия си човек, майка й Злата. В първият ден от предизборната кампания за трети кметски мандат, 81 годишната Злата Янкова лисна менче с вода пред входа на родната им къща в Момчиловци.

 „Дора,  бъди жива и здрава, прави само добрини и победи на изборите“, бяха думите й на изпроводяк.

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини