Мълния опожари имението на Ричард Брансън, Кейт Уинслет спасява майка му

Кейт Уинслет не само се спаси от пламъците в имението на британския милиардер Ричард Брансън, тя помогнала да изнесат 90-годишната майка на магната.

Звездата от "Титаник" със семейството си била на гости в имението „Големия дом” на карибския остров Некер, също собственост на Брансън. Рано сутринта на 22 август островът бил връхлетян от тропическа буря. Мълния ударила сградата и предизвикала пожар. В спасяването на 19-те гости участвал и синът на Брансън Сам.

От огъня били извадени двете деца на Уинслет, дъщерята на Брансън и неговата 90-годишна майка. Всички са живи и здрави, но сградата е изгоряла до основи.

В Карибския бассейн бушува тропическата буря Айрин. На 22 тя достигна Порто Рико и продължи към Хаити, склед като скоростта на вятъра в епицентъра достигна 130 км в час,  синоптиците класифицираха Айрин като ураган.

Ричард Брансън купи остров Некер през 80-те години на 20 век. През 1982 г. започна да строи „Големия дом”. На Некер магната създаде почивна зона, която използва алтернативни източници на енергия. Видеото е точно от тази част на остров Некер, а времето в клипа съвсем не е като в епицентъра на Айрин.

Мира Захариева

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини