Листопад продължава. Ферхундето по-силна и по-злобна

Хитовият сериал "Листопад" се завръща на екран тази есен. Подновяването на излъчванията започва от следващия вторник, 30 август, от 20,00 в ефира на bTV.

Преди това обаче телевизията ще припомни на зрителите на турската сага какво най-важно се е случило в излъчените досега епизоди.

Тази сряда, четвъртък и петък (24–26.08) от 20,00 ще има три ретроспективни серии на "Листопад", с които да си припомним основните събития и обратите в семейството на Али Ръза.

Какво ще развали отношенията между най-голямата сестра в семейството Фикрет и хрисимия й съпруг Тахсин. И има ли шанс колоритната й свекърва – Джеврие, да я подкрепи, предстои да видим.

След смъртта на Джем пък Неджля отново е готова за брак, този път с Али, с когото я сблъсква работата й. Ще успее ли обаче този брак и дали Неджля ще намери щастието, ще разберем от последния сезон на сериала.

Лейля пък отново се връща при Оуз, човека, причинил най-много беди на семейство Текин.

Тя дори очаква дете от него. Но тъмните му връзки и нечистото му минало отново излизат на преден план и заради него Шевкет отново се озовава в затвора. Предстои да видим избора на Лейля – ще спаси ли брат си или бащата на детето си.

Комбинативната Ферхунде, бившата снаха на Али Ръза, след като е отхвърлена от всички и измамена от Шевкет, успява да стигне дъното, но пък отново намира начин да се изтласка оттам. 

Предстои да видим разтърсващия финал на филма, при който стожерът в семейството Али Ръза напуска този свят и част от семейството му се връща в Трабзон – града, от който дойдоха всички заедно и щастливи.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини