Жени Калканджиева избра новия супермодел на България

Мила Павлова бе избрана за носителка на титлата The Look of the Year – България 2011. Националният финал конкурса за модели се проведе тази неделя. 12-те финалистки бяха оценявани от звездно жури в състав Жени Калканджиева – собственик на модна агенция „Визаж”, Ромина Андонова – носителка на титлата „Мис България 2010”, Меги Колева –„Мис Плеймейт 2011”, известният гръцки певец Сакис Кукос и Димитрина Иванова – моден редактор в сп. Story.

Престижният международен конкурс за модели, чийто лицензиант е модна агенция „Визаж” се провежда за първи път в България. Победителката Мила Павлова ще представи страната ни на световния финал през септември, който ще се проведе на остров Сицилия.

Подгласнички на Мила в конкурса станаха Теодора Марковска, която получи титлата Personality за грациозната си походка и отлично сценично поведение, и Велина Узунова от град Сандански, която грабна журито с изисканост и стил, за което получи титлата Style. Нежната визия и блестящата кожа на Християна Христова я увенчаха с приза Beauty. Още една финалистка в националното издание на The Look of the Year взе награда – това е Петя Стефанова, която получи специална фотосесия от „Визаж”. Водеща на шоуто беше популярния топ модел на модната агенция Виктория Джумпарова.

Победителката Мила Павлова е на 18-години от София с впечатляващите мерки 86–60-89 и ръст 180 см. В момента пред нея стои амбициозното предизвикателство да се конкурира сред над 50 участнички по време на международния финал на The Look of the Year в Италия. Тя ще е първата представителка на страната ни в конкурса, дал старта на бляскавата кариера на редица звезди на модния подиум като Линда Еванджелиста, Синди Кроуфорд, Стефани Сиймур, Инес Састре, Наталия Стефаненко и много други.

Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини