Касим Дал издига кметове в Кърджалийско чрез партията „България за всички”

Корман Исмаилов

Касим Дал ще издига кандидати за кметове в Кърджалийско чрез партията „България за всички”.Нейни учредители са съратника му от ДПС проф.Людмил Георгиев и университетски преподаватели.”България за всички” ще лансира предимно кадри на Движението за права и свободи,отхвърлени като номинации от лидера Ахмед Доган,научи Кърджали бг вести.

 Специално за нас дясната ръка на Касим Дал-Корман Исмаилов поясни ,че ще дадат рамо на кандидати и на ДПС.Те обаче трябва да са с чисти досиета и да са добре приети от избирателите.

  В момента хората на Касим Дал обикалят страната и провеждат срещи със симпатизанти.Очаква се тези дни резултатите от обиколката из България да бъдат обобщени и да се приемат предложения за номинации на кандидати за общински кметове.

  Корман Исмаилов отрече да има договорки с ГЕРБ за съвместни действия по време на изборите.Наблюдатели обаче смятат,че хората на Дал ще играят ключова роля в отслабването на позициите на ДПС в Кърджалийско.Работи се усилено в общините където ГЕРБ има амбиции към кметските кресла:Кърджали,Кирково и Ардино.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини