Калина Мандова си отиде след трети опит за самоубийство

Смъртта настигна Калина Мандова при третия опит за самоубийство,твърдят близки .Двадесет и пет годишната момичлгардчанка е страдала от тежка депресия.Лекувала се е след опити да посегне на живота си в психиатричната болница в Кърджали.Съседи на семейството твърдят, че от няколко години се е справяла  успешно с болестта. Напоследък обаче спряла хапчетата. Роднини твърдят,че Калина е била изключително фин и етичен човек. Учела е магистратура по право в Англия. Прибрала се за няколко дни.

 Изненадващо за всички вчера се е простреляла в главата точно на професионалния празник на баща си и брат си. Използвала е законно закупен от таткото пистолет” Макаров”.Бащата е бивш инспектор от детска педагогическа стая. Братът работи в полицията и е бил командирован в Слънчев бряг.

В последно време семейството е било притеснено за съдбата на Калина. Те се опитвали да я предпазят от чуждото любопитство и интерес към проблемите й.

Родът на семейство Мандови  е от село Кукуряк,  Кирковско. Това е втора трагедия в него. Преди години умира чичото на Калина. Той бил пожарникар. След акция се прибира в къщи и пада в банята, покосен от инфаркт.

 Погребението на трагично загиналата студентка е днес в Момчилград.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини