Алексей Петров:Борисов ръководи контрабандата в България

Алексей Петров

Сегашното управление на страната предаде националните интереси. Всички в България сме заложници на популизма на Бойко Борисов. Той управлява контрабандата в страната и срива бюджета. Пълнят се партийните каси за да има пари за изборите.Факт е, че няма нито една групировка осъдена за контрабанда. Седмично загубите на бюджета са 50 млн.лева,а годишно 2 милиарда. Това заяви в Кърджали  изпълнителният директор на Съюза за стопанска инициатива доц.Алексей Петров. Той подчерта че страната е катастрофирала. В кризисни моменти Борисов прибягва до репресии над средния и малкия бизнес и  паричния резерв на страната. Целта му е да оцелее. В същото време фирмите фалират и  безработицата се увеличава.Стремежът  е да се вземат заеми от чужбина, каза още Алексей Петров.

  Според него Борисов финансира пропагандната си машина благодарение на парите на народа. Това е човек, който се интересува само от пари и от оставането си на власт, каза още бившата барета.Той твърди че Борисов е изразходвал 4 млрд. лева от държавния резерв за да финансира рейтинга си. Вместо парите да се дадат за субсидиране на земеделието те отиват за пиар.В същото време се говори за програма за алтернативно земеделие в Родопите. Това е блъф. Те не дават лев на стопаните , а твърдят че ще подпомогнат алтернативата на тютюна, каза още Алексей Петров. Той каза още, че правителството е подложило на геноцид освен земеделците и средния и малкия бизнес. По този начин 90 на сто от заетите в индустрията живеели в мизерия.

Борисов е голям лъжец  и невежа .Той бе лъжец от времето когато тренирахме карате,каза още Алексей Петров.

 Според председателят на Съюза за стопанска инициатива Теодор Дечев   предприемачите вървят към гражданско неподчинение. Според него страната ни е внесла в ЕС 2 млрд евро ,а е получила и оползотворила 1 милиард. Основен проблем е бюрокрацията на Борисов, която пречи за усвояването на европарите.  Те се разпределят на свои хора и фирми,твърди Дечев. Той каза още, че има полицейски произвол в икономиката. Изпълняват се и политически поръчки на Генерала.Съсипват фирми чрез съответната банка и след това ги купуват „правилните” хора.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини