Мъжете казват "обичам те" на 97-я ден

Мъжете първи казват "обичам те" около три месеца след началото на връзката, но жените не им вярват особено, показва американско проучване.

Според проучването мъжете, които първи изразяват любовта си с думи, не заслужават особено доверие, а жените в действителност предпочитат партньорът им да почака преди нещата да станат сериозни.

Когато изследователите от Масачузетския технологичен университет в САЩ анкетирали 45 мъже и жени, те смятали, че жените първи казват заветните думи. Но се оказало, че това не е вярно. Мъжете участници в изследването заявили, че първи казват "обичам те" в 61,5% от случаите. Представителите на силния пол започвали да мислят да изразят любовта си на 97,3-я ден от връзката, шест седмици преди жените, показва изследването, цитирано от БГНЕС.

Други експерименти показват, че времето е ключът за изричането на трите сакрални думи, като мъжете предпочитат да ги чуят още в началото на връзката. Те възприемат това като знак, че жената иска да си легне с тях. Жените обаче не се доверяват на мъже, които изричат "обичам те" прекалено рано.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини