„Доброжелатели” насъскали Седой срещу Дафинка

„ Доброжелатели” насъскали двадесет и четири годишният Седой Михайлов срещу неговата приятелка Дафинка и станали причина за смъртта им. Набедени приятели позвънили на младежа и му казали,че изгората  му изневерява, докато е на гурбет в Испания. Садой изчакал да приключи поредния ангажимент и хванал пътя за Кърджали за да изненада Дафинка. Той искал да се убеди на място , че  твърденията на неговите познати са истина. Това заявиха земляци на Садой от село Кочани ,Неделинско. Те описват младежа като скромно и свито момче. Не бил агресивен. Никой не очаквал , че може да посегне на приятелката си.

 Седой имал тежко детство.  Останал сирак на три месеца. Баща му си отишъл млад от инсулт. Работил във военния цех в Неделино. Майката сама отгледала Седой и брат му. Двамата били неразделни и отишли заедно в Испания да работят.

 Хората в родната махала на Седой- Раевица са потресени от случилото се. Те смятат,че момчето е било подведено. Село Кочани ,което наброява около 300 души е в шок от случилото се, научи Кърджали бг вести.

 Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини