Илия Бонев разбуни духовете в Припек

Публикацията на Кърджали бг вести „ Бунт назрява в ГЕРБ –Джебел” разбуни духовете.Тя е по повод отвореното писмо на Илия Бонев,член на ръководството на партията в общината.Получихме становището на партийната организация на герберите в Припек,което публикуваме дословно:

 

„На 01.01.2011 година в с. Припек е учреден местен клуб на ПП ГЕРБ.

Г-н Илия Бонев е предложен за отстраняване от общинското ръководство на ПП ГЕРБ по предложение на местния клуб с протокол от 21.03.2011 година,   постъпил в общинската структура на ПП ГЕРБ с посочени ясни и конкретни мотиви. Същият е член на местния клуб в с. Припек и изнесеното в отвореното писмо не кореспондира с мнението на местната структура. Структурата на партията  в Припек се възмущава от действията на г-н Бонев, който се самоопределя като човек с влияние сред населението и си позволява да говори от името на хората.

На редовно заседание на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Джебел на 27.03.2011 г. е подкрепено единодушно предложението на местния клуб от село Припек за отстраняването на г-н Илия Бонев от общинското ръководство на партията. В момента се чака решение на структурата в Припек за излъчване на друг представител  на мястото на г-н Бонев.  Некоректни и неотговарящи на истината са отправените от него обвинения. През последните 22 години не е имало по-широко представителство на българомохамеданите в партийни структури, както и в  държавни институции на територията на община Джебел. Обвиненията на г-н Бонев са  плод на  добре обмислена лична провокация, още повече че г-н Бонев е членувал във всяка управляваща партия през годините, като единствената му цел е  била лично облагодетелстване. Местната структура на ПП ГЕРБ с. Припек застава изцяло зад действията на общинското ръководство и неговия председател г-н Мюмюн Исмаил.

 

МЕСТЕН КЛУБ НА ПП ГЕРБ – с. ПРИПЕК „

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини