Мениджъри от Турция гледат юношите на „Арда”

 Мениджъри на водещи турски отбори ще гледат мачове на юношите на футболен клуб „Арда” в Бурса. Нашите момчета ще участват на Балкански турнир,организиран от община Осман Гаази, съвместно с Федерацията на румелиите и федерацията „Западна Тракия”. ”Арда” е единствения български отбор поканен в надпреварата. Ще участват тимове от всички балкански държави сред които Турция, Гърция, Македония, Черна гора, Албания, Косово, Сърбия.

 Това съобщи за медиите членът на  ръководството на футболния клуб Ехлиман Чобан. Той каза,че организаторите са изпратили поканата специално до новия управителен съвет на „Арда”.  Желанието на домакините е да създадат мостове на приятелството и братство с младите хора на балканските страни. Те искат гостите  да видят бързото развитие на страната им, която има „нулеви” проблеми със съседите.

   Ехлиман Чобан каза, че турнирът започва на 12 юни и ще продължи до 17 юни. Домакините са се постарали да има перфектна организация. Тимовете ще бъдат настанени в луксозни хотели. Има награден фонд. Предвидени са призове за най-добър отбор, вратар и голмайстор.

Кърджали бг вести

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини