Доган в Кърджали: Произвеждайте толерантност

Лидерът на ДПС Ахмед Доган откри партиен клуб на пъпа на Кърджали в присъствието на десетки активисти на партията. Този клуб трябва постоянно да генерира заедност, да произвежда толерантност като дава пример на цялата страна, каза в приветственото си слово Сокола. Той обеща  централата на Движението да направи дарение на клуба.
Дузина млади членове на ДПС получиха членските си книжки по време на церемонията. Те се снимаха за спомен с лидера на партията, който демонстрира видимо добро настроение.

  На тържеството присъстваха заместниците на Сокола Рушен Риза и Лютви Местан, както и депутатите от кърджалийския многомандатен район Неджми Али, Юнал Тасим и Ремзи Осман.

  Кметът на Кърджали и общински лидер на ДПС Хасан Азис подчерта, че откриването на клуба в центъра на Кърджали не е лишено от символика. Това е знак, че искаме да разширим нашето влияние. Търсим публичност. Когато клубът е на главната улица всеки може да намери пътя до него, да влезе и да открие съмишленици и приятели. В този клуб хората ще се срещат, ще размишляват,ще спорят и ще намират истината, подчерта Хасан Азис.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини