Джейн Фонда потресе Кан с перфектни форми

Кинофестивалът в Кан тази година ще се помни дълго от местната публика: на Лазурния бряг отдавна не са виждали такова изобилие на холивудски звезди - Анджелина Джоли, Ума Търман, Рейчъл Макадамс, Салма Хайек, Диана Крюгер...

Всички те обаче бяха затъмнени от 73-годишната Джейн Фонда, съобщиха в. "Дейли мейл" и в. "Комсомолская правда". Актрисата дефилира по червения килим на премиерата на филма "Спящата красавица". Появата й предизвика завистта на много представителки на нежния пол, които си пожелаха да имат толкова перфектна фигура на 73 години, както Фонда.

Актрисата позира на фотографите в силно прилепнала по тялото рокля, доста смела за възрастта й. Фонда бе заложила на бял тоалет с прозрачни елементи по него. Фонда никога не е крила, че дължи младежкия си външен вид на пластичната хирургия.

През 70-те години актрисата си постави силиконови импланти в бюста. По-късно се погрижи за брадичката, шията и бръчките около очите. През 2006 г. Джейн Фонда бе решила да сложи край на пластичните интервенции и да остарее достойно, но не издържа дълго и отново се подложи на операция.

"Наистина не мислех, че ще правя още нещо подобно със себе си, но премислих, когато видях отражението си в огледалото - споделя Фонда. - Събудих се в прекрасно настроение, но след това се погледнах в огледалото и разбрах, че отражението не съответства на вътрешното ми настроение."

Наред с това актрисата твърди, че физическите упражнения са път към доброто самочувствие на всяка възраст. И досега тя рекламира собствен фитнес курс, който издаде на DVD. 

Източник: Getty Images / Guliver
Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини