Таушанова и Азис си стискат ръцете.Преглед на регионалния печат

Чакаме апаратура за ранно откриване на рака,съобщава във водещата си статия Нов живот. Болницата в Кърджали е кандидатствала пред Министерството на регионалното развитие и благоустройството, проектът е на стойност 950 000 евро.

 Таушанова и Азис си стискат ръцете за общежитие. Предаването и приемането му ще бъде организирано от областния управител. Губернатор и кмет ще си стиснат ръцете, пише още „Нов живот”.

Пломбите на Оловно в ОЦК тревожат миньорите. В Мадан треперят ще има ли уволнения в мините, разказва още всекидневникът.

  Кметът Азис покани екипа на ИПИ да докаже твърденията си за корупция в Кърджали.Не съм съгласен с направения коментар в изследването на Института за пазарна икономика/ИПИ/,в което се твърди,че”възприятието за корупция в местната власт нарежда града на последно място”сред градовете в страната и условията които те предоставят за правенето на бизнес.Няма точни количествени показатели за измерването на корупцията освен тези в съда,това заяви вчера кметът Хасан Азис ,цитиран от „Арда нюз”.

Всекидневникът пише още на първа страница че Арда пуска билети по три лева за двубоя с „Ботев”.Очаква се 300 запалянковци на канарчетата да подкрепят своя тим на стадион „Дружба”.

   Предаваме на Германия опасен каналджия,пише на първа страница „Родопи 24х:”.Кърджалиецът е забъркан в 14 случая на нелегално превеждане на чужденци през границата и във фалшифицирането на документи.Той е издирван от властите в Германия вече четвърта година. Задържан е в родното си село Рани лист.

  Бившият кондуктор и сервитьор Румен Дерменджиев е един от крупните лихвари, който се подвизавал в регионите на Кърджали и Смолян,разкрива още вестникът.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини