ДПС с мандат за коалиции.Преглед на регионалния печат

Пломбираха оловния завод. Обричат ни на мизерия и безработица,единодушни са металурзите. Ще направим всичко възможно да запазим работните места, обеща изпълнителният директор на ОЦК Славея Стоянова. Това са акцентите във основната статия на „Нов живот”.

 Паднаха им маските. Така общинският съветник от Кърджали Адем Мехмед обобщи среща на политици от ДПС с представители на местните структури на партията, кметове и председатели на общински съвети в областта, пише още всекидневникът

   Таен срок за Захариев,но пак отрови?!.Това е водещото заглавие на „Родопи 24 х 7”. Според медията екоминистерството е дало последен едномесечен срок на Валентин Захариев да спре обгазяванията, а от Кърджали трябва да тръгнат добри новини и обществена подкрепа за инвестициите му, за да бъде отменена заповедта за спиране на оловното производство.

ДПС получи мандат да се коалира по места с всички на местните избори. Изключение са прави само за националистите от „Атака”. Това станя ясно на среща на актива в неделя с депутати на Движението, пише още вестникът.

Поради технически причини не можем да ви представим съдържанието на всекидневника „Арда нюз”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини