Апаши задигат от гараж. Неизправни шофьори по пътищата.

За кражба на електрическа помпа, акумулатор, детски мотор от гараж в село Долна крепост двама са задържани в РУП-Кърджали. А.Ю./32/ и Х.Д./23/ изнесли техниката от гараж, като част от нея укрили по домовете си, а друга продали. След подадения сигнал и организираните издирвателни действия криминалисти от РУП-Кърджали открили извършителите, намерени са и откраднатите вещи, които са иззети. Образувано е досъдебно производство.

Досъдебно производство е образувано в РУП-Момчилград срещу водач, управлявал автомобил без шофьорска книжка. А.М./44/ е бил наказван по административен ред за същото деяние и в срока на изтърпяване на наказанието го е извършил повторно.

Бързо производство е образувано в РУП-Кирково срещу М.В./33/. Той е шофирал лек автомобил, без да притежава свидетелство за правоуправление, след като е бил наказван по административен ред за същото деяние.

Едно е пътното произшествие вчера в областта. На кръстовището между улиците “Републиканска” и “Калоян” в Кърджали водачът на товарен “Форд” Г.И./30/ при маневра е ударил неправилно паркиран “Фолксваген”. Не е констатирана употреба на алкохол. На двамата водачи са съставени актове.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини