Вятър вилня в Кърджали.Преглед на регионалния печат

Задействана е процедура за затваряне на оловното производство в ОЦК. За това информира депутатката от ГЕРБ Цвета Караянчева. Решението е взето. До края на седмицата се очаква подписът на директорът на РИОСВ –Хасково,пише „Нов живот” в уводната си статия.

 Сняг и дъжд брулят Родопите. Три дни северният вятър вилня из планината. Вчера скоростта му бе 100 км в час, съобщава още всекидневникът.

 Герберите Валентин Иванов, Есад Садък и Вальо Ангелов , харесвани за кмет на Кирково. Това съобщава на първата си страница „Арда нюз”. Вестникът цитира областния лидер на герберите Цвета Караянчева. Депутатката твърди , че новият Изборен кодекс дава големи шансове за изборен успех на партията в областта.

 Просещи деца-част от организирана група за просия. 7-8 лица от ромски произход от Копринка идват в всеки ден в Кърджали, твърдят анонимни източници на вестника.

 Осъдиха ОЦК да заплати 14 000 лева на канцеларска фирма, съобщава още всекидневникът.

  Караджова подписа, затварят Оловното! Това е водещата новина за „Родопи 24х7”. Вестникът пише, че министърът на околната среда и водите е парафирала заповед за затварянето на Оловното производство в ОЦК. Цитира се народният представител Цвета Караянчева. По думите и до края на тази седмица ще стартират процедурите по затварянето на агломерационния цех.

  320 000 са с постоянен адрес, но само 160 000 ще имат право на глас, твърди още вестника, позовавайки се на депутатката.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини