Мотоциклетист без книжка пада, карат го натрошен в болница

Водач, употребил алкохол, се е блъснал в дърво с лек автомобил “Опел” по пътя към спирка “Джебел”. Пътното произшествие е станало снощи около 23 часа. Шофьорът Б.К./32/ се е движил с несъобразена скорост и на завой е изгубил контрол над управлението. Алкохолната му проба, измерена с техническо средство, е 1,67 промила. Водачът е бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Джебел и освободен. Задържан е в полицейското управление.Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР. Образувано е бързо производство.

 Шофьор без книжка е катастрофирал на ул.”Дарец” в Кърджали вчера. 37-годишният К.В. загубил контрол над мотопеда, с който се движил и паднал на пътното платно. Настанен е в болница със счупвания. При извършената справка се установило, че мъжът не притежава свидетелство за правоуправление.

  След отнето предимство на бул.”Беломорски” в областния център водачът на лек автомобил “Шкода” Г.В./71/ е блъснал 39-годишен мотоциклетист. Алкохолните проби на шофьорите са отрицателни. На виновния е съставен акт.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини