Кораловите цветове са хита на сезона

Всичко в различни нюанси на коралови цветове предлагат и световните марки тази пролет

Кораловите цветове и кралските модели са хит за абитуриентския сезон. Тенденциите за официалната  мода ще бъдат представени на луксозното изложение за бални тоалети и аксесоари в неделя (20 март), в хотел "Радисън".

С подаръци за всички абитуриенти ще стартира събитието - освен че ще могат да се насладят на рокли-уникати и аксесоари, които за първи път ще бъдат представени у нас, гостите ще получат и дарове от Сенсодин.

Дизайнерката Яна Конжагюлова за първи път ще се включва в подобно събитие. Тя е уникална със своята мулажна техника, която гарантира неповторимост на официалните тоалети. Яна ще представи рокли от коприна и шифон, с ръчни бродерии и декорации.

Актуалните цветове са коралово, златисто, сребърно, тюркоаз, а дължините са разнообразни, преобладават късите рокли с дълъг шлейф. Колани,  шалове, брошки и други аксесоари ще представи още дизайнерката.

По време на изложението ще се състои и конкурсът "Мис и Мистър абитуриентски бал", организиран от The Voice Radio & TV. Осем момичета и осем момчета, изпратили свои снимки за играта на The Voice, ще отидат на финала. Двама от тях ще бъдат обявени за Кралица и Крал на "Випуск 2011".

Те ще получат приказни награди: рокля за дамите от модна къща "Романтика", костюм за мъжете от "Андрюс фешън", и още - обувки, луксозно бижу, професионален грим и прическа.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини