Концепт за смартфон с 3 сензорни дисплея

Не мина много време откакто беше направен официален анонс на първия в света смартфон с два сензорни дисплея - Kyocera Echo, и ето че в Интернет пространството се появи идея за ново устройство, което би могло да надмине постижението на японския производител. Младият дизайнер Баек Кил Хюн представя на вашето внимание концепт за устройство с цели три сензорни дисплея, два от които ще имат подвижност от 360 градуса.

Както можете да видите от изображението по-долу, основната идея на този концепт е, че освен един голям дисплей, той разполага с два по-малки, които могат да се разгъват и по този начин да допълват функционалността на основния дисплей. Когато и двата малки дисплея са отворени, потребителите ще могат да работят с три различни приложения едновременно - тоест налице ще бъде и функция за многозадачност. Ако решите пък да "сгънете" двата малки дисплея, получавате смартфон с два дисплея - отпред и отзад, които можете да използвате в различни ситуации.

Единственият недостатък на тази идея е неясната концепция за това коя операционна система би била способна да поддържа подобно устройство. Засега надеждите са, че някоя от бъдещите версии на Android ще предлага интеграция на няколко дисплея. За момента обаче нищо не е известно и вероятността това да си остане поредният нереализиран концепт е доста голяма. Дори и идеята за подобен смартфон да бъде възприета от някой от ключовите производители, би било нереалистично да очакваме лансирането на подобен модел в близките години.

Източник: tehnozona.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини