Бунт в „Арда”.Преглед на регионалния печат

Водеща тема за „Нов живот” е презентацията на  бъдещата златна мина в Крумовград от един от шефовете на канадската компания „Болкан Минерал енд Майнинг” Алекс Нестор. Компанията смята да създаде инвестиционни фондове за развитие на бизнеса, здравеопазването, културата образованието, които ще управлява съвместно с общината. Алекс Нестор заявява „Златната мина е шанс за Крумовград”.

 Всекидневникът напомня, че от март вече ще си звъним и по стационарните телефони за градски разговори с кода 0361.  Инспектори съставиха 49 акта на работодатели ,е друга основна тема във вестника.

Скандал във ФК „Арда”!Футболистите искат ново ръководство. Това е заглавието на уводната статия на „Арда нюз.” 14 състезатели от клуба са поискали среща с репортер на „Арда нюз” за да изразят недоволството си от президента на клуба Рамадан Яшаров. Начело на бунта са капитаните Ахмед Ахмед и Ахмед Осман.

Инж.Хасан Азис връчи сертификати на 120 предучилищни педагози, съобщава още медията от първата си страница.

  Съдии разгледаха снимки от кървавия площад на Крумовград от нощта на 11 срещу 12 февруари и решиха да оставят под стража и шестимата арестувани след убийството на 36 годишния бизнесмен Метин Халил.Апелативният съд в Пловдив отказа да отмени мярката за неотклонение „Задържане под стража”. Предположението на съдийския състав е, че шестимата са извършили престъплението за което са обвинени.Това пише на първа страница „Родопи 24х7”

Хипермаркети и „Теклас” искат парцели край Арда, съобщава още медията.

Ръст на делата за потрошени коли по родопските пътища,пише още „Родопи 24х7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини