Лейди Гага се появи с костюм на презерватив

Певицата демонстрира новия си имидж в студиото на "Добро утро Америка"

"В момента съм в костюм на латексов презерватив", гордо съобщи Лейди Гага пред водещата на "Добро утро Америка" - най-рейтинговото сутрешно шоу в САЩ. Тя не спомена нищо за шапката си, но по-наблюдателните констатираха, че логически това трябва да е диафрагма.

Певицата обясни, че се е барнала така, за да насочи вниманиото към кампанията на козметичния гигант MAC в борбата срещу СПИН. Гага сподели, че е представител на всички жени по света, които трябва да са наясно със смъртната опасност, която ХИВ представлява и припомни още веднъж колко е важно да се ползват презервативи.

Гага стана лице на едно от червилата от линията MAC VIVA GLAМ, чийто цвят и дизайн са нейно дело. Певицата заяви, че миналата година кампанията е събрала 34 милиона долара за каузата си, но тя ще ги направи 50 млн.

"С всяко закупено червило 14.50 долара отиват за болните от ХИВ", заяви Гага в студиото.

Ексцентричната певица припомни колко е важно хората да бъдат информирани за опасностите още от ранна детска възраст и как тя е знаела всичко от малка, защото майка й е говорела много за секса.

Благородната кауза обаче не оправдава факта, че Гага приличаше на извънземно, особено заради нестандартния грим, който беше избрала.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини