Гамени убиха мъж на пъпа на Крумовград

36-годишения крумовградчанин  Метин Х., собственик на заведение бе  убит пред дискотека в Крумовград тази нощ.

За престъплението са задържани шестима младежи на възраст между 18 и 23 години.

Инцидентът е станал малко след 3 ч. тази сутрин в центъра на града, когато мъжът си тръгнал от местна дискотека.

Веднага след него излязъл един от компанията на шестимата младежи, подхванал спор и налетял на бой. Към него се присъединили и останалите петима.

В мелето 36-годишният получил тежки удари и починал.

След побоя шестимата потрошили маси и столове на заведение в близост до мястото на произшествието. Това е същото,което сметовоз потроши и премаза младо момиче преди години.

Полицията се е отзовала незабавно на подадения сигнал и на място е заловен един от извършителите на побоя. Другите петима потеглили с автомобил. Те обаче също били арестувани - в района на село Пашинци.

Задържаните празнували рождения ден на най-младия, който вчера навършил пълнолетие. Мотивите за убийството са в процес на изясняване, но по първоначални данни най-вероятно става дума за стара лична неприязън. Образувано е досъдебно производство за убийство.

На всички задържани ще бъдат взети кръвни проби за алкохол.

Трупът на убития е транспортиран за аутопсия в кърджалийската болница.

Огледът на мястото на произшествието продължава с участието на полицаи от РУ-Крумовград, криминалисти от сектор "Противодействие на криминалната престъпност" в ОДМВР, прокурор от Районната прокуратура в Крумовград.  Тепърва аутопсията ще изяснява от какво точно е починал Метин. Ще трябва да се уточни и кой в мелето е нанесъл смъртоносния удар.

Кметът на Крумовград Себихан Мехмед каза за Кърджали бг вести, че общината е предприела превантивни действия още преди години. Целия площад се обхваща от видеокамери. Те са заснели и инцидента. Това ще облекчи работа на разследващите органи. Себихавн Мехмед каза още, че дискотеката е единственото заведение в Крумовград, което работи до късно. То е било затворено, когато е станал сблъсъкът. Спречкването е било след като участниците в мелето са излезли навън.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини