Мацка завлича пенсионер. Преглед на регионалния печат

Първата копка на парк „Арпезос-Север” бе отложена за около седмица. Тя трябваше да се състои на 5 февруари, но заради ангажименти кметът Хасан Азис така и не успя да се вмести в графика и да даде старт на грандиозния проект. Посочената нова дата за първа копка е 11 февруари, петък. Паркът трябва да е готов до 21 октомври, когато  честваме Деня на Кърджали, пише в уводната си статия „Нов живот”. Всекидневникът съобщава също, че вече е отменена грипната ваканция в община Кърджали. Вестникът призовава  да се гласува за Перперикон в класацията на вестник „Стандарт”.

 Инж.Хасан Азис преряза лентата на новата компютърна зала при читалище Огнище, съобщава на първата си страница „Арда нюз”. Залата в Стремци е оборудвана с три компютъра и мултимедия по програма „Глобални библиотеки –България”.

Над 17 000 души в Кърджалийско се преброиха по интернет ден преди края на електронното преброяване,пише още „Арда нюз”. В община Кърджали онлайн са се преброили 11 825 души.

   Пенсиониран бетонджия лудна по нашенка, тя му прибира 30 бона, разказва вестник „Родопи 24х7”.  Всичко започнало преди 6 месеца. Исмаил Айекин е поредната жертва на телефонна измама.

Пет трупа само за четири дни са открити на територията на областта по данни на МВР, съобщава още медията.

Одобриха 172 родопчанки за бране на ягоди в Испания, научаваме още от „Родопи 24х7”.

Георги Кулов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини