Ченгетата ловят бандюги наред в Кърджалийско

Обявен за общодържавно издирване обвиняем по досъдебно производство е бил заловен след извършена кражба в Кърджали. Тази нощ около 1 часа автопатрул на РУ-Кърджали забелязал двама мъже да носят каса с бира в кв.”Възрожденци” в Кърджали. При извършената проверка станало ясно, че Ю.А./23/ и П.М./28/ са извършили кражбата от хладилна витрина на магазин в същия квартал. След справка полицаите установили, че по-възрастният се издирва и е с мярка “задържане под стража” като обвиняем по досъдебно производство. Лицата са задържани в РУ-Кърджали. П.М. ще бъде преведен в кърджалийския арест. За извършената кражба от търговския обект е образувано бързо производство.

При съвместна операция на териториалните звена “Борба с организираната престъпност” в Кърджали и Пазарджик в РУ-Кърджали е задържан Б.Б./30/. При извършено претърсване в дома на лицето в кърджалийско село и в квартира в областния център са били открити 329 кутии цигари. Задържаният е предаден на ТЗ “Борба с организираната престъпност” в Пазарджик. Работата по случая продължава.

Полицаи от РУ-Кърджали са издирили С.Ф./27/, който е с влязла в сила присъда и е бил обявен за общодържавно издирване. Лицето е преведено в ареста.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини